Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Ducati Scrambler Flat Track Pro si Scrambler Sixty2
25 Nov

EICMA: Ducati Scrambler Flat Track Pro si Scrambler Sixty2

Publicat de: Motoboom

Incheiem seria prezentarii noilor modele 2016 expuse in cadrul celui mai mare salon moto al acestei toamne, EICMA Milano, cu noile versiuni Ducati Scrambler. Desi aceasta motocicleta a fost lansata pe piata doar anul trecut, fiind disponibila in patru versiuni diferite (Scrambler Icon, Scrambler Full Throttle, Scrambler Urban Enduro si Scrambler Classic), italienii au mai prezentat inca doua modele noi pentru gama Ducati Scrambler.


Daca Ducati Scrambler Flat Track Pro este o motocicleta bazata pe actuala versiune Scrambler Full Throttle, celalalt model expus la EICMA, Ducati Scrambler Sixty2, este o motocicleta propulsata de un motor complet nou. Ducati Scrambler Flat Track Pro mosteneste acelasi motor de 803cc care echipeaza si restul modelelor din gama Scrambler insa beneficiaza de cateva componente orientate spre segmentul sport.


Astfel, noua sa, placa laterala pentru numar, esapamentul sport si noul design fac din Ducati Scrambler Flat Track Pro cea mai sportiva versiune din gama Scrambler. In ceea ce priveste mezinul familiei Scrambler, Sixty2 este o motocicleta construita pe aceeasi platforma insa cu un motor de capacitate mai mica. Fiind racit cu aer, noul motor Desmodromic are o capacitate de 399cc, doi cilindri si ofera o putere de 41 cp la o turatie de 8.750 rpm si un cuplu maxim de 34 Nm la 7.750 rpm.


Italienii spera ca prin lansarea noului Scrambler Sixty2 sa atraga si mai multi fani ai acestui segment, dupa ce actualele versiuni Ducati Scrambler s-au bucurat de un real succes in intreaga lume, fiind cea mai bine vanduta motocicleta Ducati in 2015. Ducati Scrambler Sixty2 are o greutate de 167 kg, sistem de franare Brembo, sistem ABS in echiparea standard si respecta norma de poluare Euro 4, fiind o motocicleta destinata segmentului entry-level.