Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati Multistrada 950
16 Nov

Ducati Multistrada 950

Publicat de: Motoboom

Esti pasionat de enduro sau touring? Motocicletele cu motoare de peste 1000 cmc sunt mult prea mari si mult prea scumpe? Iata solutia!

Italienii de la Ducati au prezentat noua Multistrada 950, o motocicleta multi-purpose ce va fi echipata cu ultima generatie a motorului Testastretta de 937 cmc si care promite sa satisfaca nevoile oricarui rider.

Aceasta a fost gandita sa faca fata orcarui tip de teren si cel mai probabil va exista si un pachet optional “touring” care sa includa si cutii laterale, manere incalzite, etc.

Astfel, modelul 2017 este echipat cu un motor cu 2 cilindri, racit cu lichid care dezvolta 113 CP la 9.000 RPM si un cuplu de 96 Nm la 7.750 RPM.

Mai mult, motorul a fost astfel conceput pentru a fi o parte din structura cadrului de tip Trellis fabricat din otel iar sistemul de admisie al aerului si evacuarea au fost special proiectate pentru a oferi mai mult cuplu la turatii mici si medii.

Noua Multistrada 950 vine echipata standard cu sistem ABS, acceleratie Ryde-by-Wire, Traction Control cu opt nivele de setari, Riding Modes: Touring, Sport, Urban si Enduro.

Motocicleta are o inaltime a seii de 840 mm, sistemul de suspensii este complet reglabil, iar sistemul de franare este asigurat de Brembo.