Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Ducati Diavel Carbon 2016
23 Sep

Ducati Diavel Carbon 2016

Publicat de: Motoboom

Seria noutatilor pregatite de catre italienii de la Ducati pentru 2016 continua. Dupa lansarea noului model Ducati Monster 1200 R si anuntul facut zilele trecute, conform caruia Ducati va prezenta la EICMA Milano 2015 nu mai putin de 9 motociclete noi, italienii au prezentat si versiunea 2016 Ducati Diavel Carbon. Noua motocicleta va fi expusa, de asemenea, in cadrul celui mai mare salon moto al toamnei, numarandu-se printre cele 9 modele noi anuntate de Claudio Domenicali, CEO Ducati.


Ducati Diavel Carbon 2016 vine cu schimbari atat pe partea tehnica cat si in ceea ce priveste design-ul. Cele mai importante update-uri pentru anul viitor se refera la imaginea motocicletei. Aceasta beneficiaza de un nou design pe culorile gri/carbon (Asphalt Grey and Carbon), completat de niste dungi rosii si de cadrul negru cromat.


De asemenea, jantele au fost reproiectate in timp ce saua a fost regandita pentru a aduce un plus de confort. La capitolul noutati pentru 2016 mai putem aminti sistemul de evacuare care a fost acoperit cu un strat ceramic Zircotec. Acesta mai este prevazut cu un amortizor de zgomot care imita culoarea otelului mat. Toate acestea ii ofera motocicletei Ducati o imagine mai marcanta si mai impunatoare, avand un stil unic pe piata moto.


Pe partea de motorizare, lucrurile raman neschimbate, noul Ducati Diavel Carbon fiind pus in miscare de acelasi motor Testastretta ce produce 162 cp la o turatie de 9.250 rpm si un cuplu de 130,5 Nm la 8.000 rpm. Ducati Diavel 2016 va ajunge la dealeri in luna octombrie a acestui an, fiind disponibile doua variante de culori: versiunea Carbon, prezentata mai sus, sau pe culoarea negru (Dark Stealth).