Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Dani Pedrosa se retrage din MotoGP
12 Iul

Dani Pedrosa se retrage din MotoGP

Publicat de: Motoboom

La sfârșitul acestui sezon, Dani Pedrosa se va retrage din Campionatul Mondial. Spaniolul a luat această decizie după ce s-a despărțit de echipa Honda, care îl va aduce pe Jorge Lorenzo în locul său pentru a face echipă cu Marc Marquez.


Într-o scurtă conferință de presă organizată ad-hoc, acesta și-a anunțat decizia"Anul viitor nu voi mai pilota în MotoGP. E o hotărâre foarte grea, pentru că iubesc mult acest sport, dar simt că a venit momentul să încep un nou capitol. Am alte priorități în viață, vreau să fac alte lucruri în viitor, sunt mulțumit de nivelul la care am ajuns în acest sport. Le mulțumesc celor de la Honda, tuturor fanilor și sponsorilor ".


Carmelo Ezpeleta, șeful Dorna (care deține drepturile pentru MotoGP), a spus la rândul său: "Dani Pedrosa e cu adevărat mare, unul din cei mai mari piloți, care iși înscrie numele printre legendele MotoGP".


Nu a lipsit nici reacția triplului campion mondial din Superbike, Jonathan Rea: "Ar fi extraordinar să îl avem pe Dani în Superbike! Chiar avem nevoie de un star din MotoGP pentru a crește interesul publicului. MotoGP este pentru moto ceea ce e Formula 1 pentru auto. În WSBK suntem mereu pe locul al doilea."