Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Cyberquad – Tesla va produce un quad electric
25 Nov

Cyberquad – Tesla va produce un quad electric

Publicat de: Motoboom

Tesla, producătorul care sparge barierele produselor convenționale, a lansat săptămâna trecută o camionetă numită Cybertruck, pe a cărei platformă de încărcare a fost urcat și un quad. La sfârșitul prezentării, Elon Musk a declarat că acel quad se numește Cyberquad și că va fi pus în vânzare, într-o primă etapă, numai pentru cei care cumpără Cybertruck.


Prezentarea camionetei nu a ieșit cum se dorea, pentru că geamurile laterale s-au spart tocmai în timpul demonstrației care ar fi trebuit să arate că sunt incasabile. Capacitatea de încărcare a lui Cybertruck pare proiectată exact după dimensiunile quadului, care a fost urcat în benă cu o rampă dedicată, parte integrată a camionetei.


Până în acest moment, detaliile despre Cyberquad sunt puține. Se știe că poate transporta două persoane și că se poate încărca și de la Cybertruck. E de așteptat ca autonomia să fie de peste 100 km, să fie dotat cu sistem de încărcare rapidă și să fie pus în vânzare în 2021. Cu toate că proiectul Cybertruck a fost prezentat de curând, există deja 146 de mii de rezervări pentru camionetă. Pentru a intra pe lista de așteptare nu este necesar decât un depozit de 100 de dolari.


Sursa: Tesla