Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Colecția Jobe 2018: Secretul stă în diversitate!
30 Ian

Colecția Jobe 2018: Secretul stă în diversitate!

Publicat de: Motoboom

Colecția Jobe 2018 sau Secretul stă în diversitate! Ne asteapta zile de vara distractive pe apa!

 

În sezonul de vara 2018, totul este despre combinații și culori. Designerii de la Jobe au avut grijă ca anul acesta, accentul să cadă pe posibilități aproape inepuizabile de a asorta echipamentele în funcție de culori, design și stilul fiecăruia. Noua colecție propune scheme cromatice fresh, culori mai îndrăznețe și linii de design, capabile să preia din personalitatea fiecărui pasionat de sporturi nautice. Așa că, începând de la pantofi de apa și până la echipamente nautice - Veste Salvare, Costume neopren pentru copii, femei barbati - , cu noua colecție de la Jobe, tu vei putea să fii mereu în trenduri vara aceasta, distrându-te cu stil cu tubes / gonflabile tractabile pentru agrement nautic, saltele gonflabile, covoare plutitoare, accesorii, placi wakeboard, placi wakeskat, placi kneeboard, schi  pentru schi nautic, SUP (Stand up Paddle), diferite accesorii pentru barci, etc., practic tot ceea ce tine de domeniul sporturilor nautice.

 

Produsele JOBE se bucură de un renume excelent in domeniul sporturilor nautice, în ceea ce privește calitatea și rezistența materialelor folosite în procesul de confecționare, astfel încât, de anul acesta, JOBE oferă posibilitatea extinderii garanției pentru 3 ani, la toate articolele din gama SUP-urilor și Gonflabilelor de apa.


Compania Jobe Sports International este unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de accesorii, echipamente, imbracaminte, schiuri nautice, placi si legaturi wakeboard, placi si accesorii pentru SUP, gonflabile pentru agrement nautic sau alte produse destinate sporturilor nautice.

 

La mijlocul lunii Februarie, colecția completa de sporturi nautice Jobe 2018, va fi disponibilă si pe site-ul nostru, www.motoboom.ro