Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
CF Moto va lansa un concurent pentru Honda Deauville
01 Sep

CF Moto va lansa un concurent pentru Honda Deauville

Publicat de: Motoboom

Constructorul CF Moto dovedeste inca o data ca se afla in plina ascensiune in domeniul moto-powersports. Avand in vedere succesul inregistrat pe piata powersports (ATV, SSV si UTV), constructorul chinez pregateste si dezvoltarea gamei de motociclete care cuprinde in prezent 4 modele propulsate de un motor cu doi cilindri si o capacitate de 649 cc ce dezvolta o putere de 72 cp.


Ca si in cazul ATV-urilor, cei de la CF Moto vor sa ofere vehicule asemanatoare cu cele ale constructorilor mai celebri din domeniu, insa la un pret foarte competitiv. Tocmai acest lucru a facut din ATV-urile CF Moto unele dintre cele mai bine vandute ATV-uri de pe piata. Chiar daca vehiculele CF Moto se apropie de cele ale constructorilor mai puternici in ceea ce priveste performantele oferite, pretul acestora este aproape jumatate din cel al produselor BRP sau Polaris, atragand o multime de clienti in intreaga lume.


Publicatia britanica Visordown sustine ca CF Moto lucreaza deja la o motocicleta de clasa medie pentru segmentul touring. Aceasta va fi propulsata de un motor cu doi cilindri si o capacitate in jurul valorii de 650 cc, fiind un rival pentru celebrul model Honda Deauville in ceea ce priveste performantele tehnice insa pretul motocicletei CF Moto va fi probabil jumatate din cel al modelului produs de japonezi.


Vom vedea daca chinezii de la CF Moto se vor impune si pe piata moto, urmand aceeasi strategie ca si in cazul ATV-urilor care i-a adus faima in intreaga lume, daca clientii vor prefera un Honda Deauville la mana a doua sau o motocicleta noua la acelasi pret si cu trasaturi asemanatoare.