Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
CF Moto pregătește un naked pentru piața europeană
18 Dec

CF Moto pregătește un naked pentru piața europeană

Publicat de: Motoboom

Producatorul chinez CF MOTO pregateste de lansare o motocicleta naked.

CF Moto sunt cunoscuți în Europa în special pentru ATV-uri CFMoto și vehicule side-by-side SSV UTV CF Moto. Dar iată că a sosit momentul în care chinezii se gândesc serios să atace această piața vehiculelor powersport cu o motocicleta naked ce va avea un motor în V produs de KTM. Conceptul V.02-NK va intra în producția de serie.

 

Motocicletele de clasă medie de la CF Moto (gama de motociclete 650cmc) se bazează în acest moment pe un motor cu doi cilindri în paralel inspirat din cel de pe Kawasaki ER-6. Reprezentanții firmei au declarat că motocicleta viitoare va avea o capacitate cilindrică mai mare și că sunt toate șansele să fie V-twin-ul RC8 de la KTM. În funcție de versiune, acesta motocicleta trece de 1000cmc și ajunge până la 1301 cmc, așa cum este preparat pentru Super Duke R. De altfel, și designul motocicletei pare preluat de la Super Duke R, fapt ce nu ar trebui să surprindă prea mult, întrucât austriecii de la Kiska sunt cei care lucrează la partea de design atât pentru motocicletele KTM, cât și pentru ATV/SSV/UTV CFMoto.

 

Cu toate că alte detalii tehnice pentru motocicleta nu sunt furnizate până în acest moment, din fotografie reiese că se va folosi un cadru trellis și o basculă monobraț. Utilizarea unor componente precum suspensiile Ohlins sau frânele Brembo (pe lângă motorul KTM) ar trebui să aducă acea credibilitate care le lipsește produselor fabricate în China.