Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
CF Moto 800MT – adventure din China cu motor de la KTM
13 Ian

CF Moto 800MT – adventure din China cu motor de la KTM

Publicat de: Motoboom

Chinezii de la CF Moto au un parteneriat cu austriecii de la KTM, producând pentru aceștia motoarele cu doi cilindri în paralel de 790 și 890 cmc. Anul acesta, CF Moto va veni pe piață și cu propria motocicletă adventure denumită 800MT.

CF Moto 800MT este, de fapt, o soră a lui KTM 790 Adventure. Dacă motorul a fost preluat de la austrieci – e posibil ca în viitor CF Moto să aibă și propriul motor – designul a fost “inspirat” de alte modele celebre din categorie: elemente de la Triumph Tiger 900 și de la Honda Africa Twin sunt combinate pentru un rezultat final. Conform imaginilor, șaua în două trepte pare situată destul de jos, rezervorul mare promite o autonomie ridicată, protecția împotriva vântului și a intemperiilor oferită de parbriz și de partea frontală este ridicată.

E de așteptat ca lista echipamentelor să fie cuprinzătoare, de la bord cu ecran TFT cu conectivitate, lumini cu LED, diferite moduri de pilotaj și setări pentru controlul tracțiunii. Dacă motorul de la KTM 790 e instalat fără modificări, asta ar însemna că scoate 95 de cai putere și un cuplu de 88 Nm, fiind totuși posibil și ca acesta să aibă o setare diferită. Motocicleta e echipată cu jante spițate de 19 inch pe față și 17 inch pe roata din spate, cu anvelope tubeless având dimensiunile de 110/80 R19 și 150/70 R17, sistem de frânare cu două discuri pentru roata anterioară, are cric central, furcă inversată, proiectoare auxiliare pentru ceață, bare de protecție pentru motor, scut din aluminiu sub motor. 

CF Moto 800MT este foarte aproape de producția de serie, fiind de așteptat să își facă debutul în primăvara acestui an. Rămâne de văzut dacă va fi adus și în Europa.


Sursa: Motorrad