Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am a prezentat noua generație ATV Outlander de clasă medie
02 Mar

Can-Am a prezentat noua generație ATV Outlander de clasă medie

Publicat de: Motoboom

Noile Outlander 700 & 500 și Outlander PRO HD7 & HD5 îmbină utilitatea și agrementul pentru performante de neegalat.

ATV-urile Can-Am dau dovadă de abilități deosebite când vine vorba de pilotare, începând cu lucrul la fermă și până la abordarea traseelor off-road dificile. Răspunzând cerințelor în permanentă schimbare, Can-Am se adaptează și vine cu noile ATV-uri Outlander de agrement și utilitare, cu o cilindree medie a motorului. Proiectate și construite cu accent pe îmbunătățirea experienței pilotului atât pentru muncă, cât și pentru agrement, noua gamă Outlander oferă performanțe sporite, confort sporit, spațiu de depozitare mai mare și o mai bună fiabilitate, toate acestea la prețuri foarte competitive.
"Această lansare de noi modele de ATV-uri Can-Am este probabil cea mai mare din ultimii 10 ani! Suntem încântați să oferim consumatorilor ATV-uri de cea mai bună calitate, concepute ținând cont de nevoile lor și de modul în care le folosesc - de la experiența de pilotaj îmbunătățită, la capacitățile utilitare deosebite", a declarat Elsa Vilarinho, Director, Global Marketing, Can-Am Off-Road la BRP.

Noile modele de agrement Outlander 700 & 500 și modelele utilitare Outlander PRO HD7 & HD5 sunt echipate cu motoare puternice de top, gardă la sol înaltă, cursa suspensiei îmbunătățită, capacitate de remorcare mare și cele mai lungi intervale de întreținere. Outlander 700 și 500 sunt unele dintre cele mai versatile ATV-uri de pe piață, oferind piloților tot ceea ce au nevoie pentru următoarea aventură off-road. Pentru 2023, noua gamă de agrement Outlander include modelele standard, 500 2x4, DPS, XT 700, X mr 700, MAX DPS și MAX XT 700. Outlander PRO HD7 și HD5 sunt construite cu scop utilitar pentru cei care lucrează, transportă și tractează, spațiul de depozitare fiind mult mai mare decât la orice alt ATV existent pe piață în acest segment. Pentru 2023, noua gamă de utilitare Outlander PRO include modelele standard PRO, PRO XU și PRO Hunting Edition.

Motor

Noile Outlander sunt echipate cu un motor nou, de 650 cmc cu un singur cilindru în patru timpi, răcit cu lichid, injecție Rotax Advanced Combustion Efficiency (ACE) completat cu transmisie și ambreiaj pDrive. Datorită calibrării ECU, modelele 700 și PRO HD7 au 50 de cai putere și 55,6 Nm cuplu, în timp ce modelele 500 și PRO HD5 au 40 de cai putere și 50,2 Nm cuplu.

Toate modelele Outlander 500 și 700 sunt echipate cu noua transmisie CVT pDrive pentru o accelerație mai lină, durabilitate sporită și dispun de angrenaj L / H / N / R / P. ATV-urile Outlander PRO HD5 și HD7 sunt echipate cu noua transmisie CVT pDrive, care are treptele Extra L / H / N / R / P. Ambele platforme Outlander și Outlander PRO au în comun un 2WD / 4WD selectabil cu Visco-Lok†, Visco-Lok† QE sau Visco-4Lok cu tren de rulare diferențial față cu autoblocare oferit în funcție de pachetele de echipare.

Șasiu

Un nou design tubular al șasiului din oțel, derivat din platforma Can-Am Maverick X3, configurație a suspensiei A-Arm cu brațele curbate față și spate sunt cele care au dat noilor platforme Outlander și Outlander PRO cursa suspensiei și garda la sol. Atât modelele de agrement, cât și cele utilitare sunt echipate cu o suspensie față dublă A-Arm cu o cursă de 9,75", cu amortizoare cu două brațe în față și cu o cursă de 10,25" în spate. Modelele PRO dispun de o reglare mai rigidă a suspensiei pentru a permite condiții de lucru și sarcini utile mai grele. Combinația dintre designul șasiului și al suspensiei creează garda la sol de neegalat, manevrabilitatea și stabilitatea noii platforme Outlander, cu o gardă la sol de până la 13" pe anumite modele.

Noul șasiu al platformei Outlander permite un confort sporit, atât pentru piloți cât și pasageri. Piloții vor observa imediat spațiul generos pentru genunchi și planșeele cu scărițe mai spatioase care îmbunătățesc manevrabilitatea si cresc stabilitatea. Șaua groasă și durabilă aduce, de asemenea, confortul la un nou nivel reducând zgomotul și feedback-ul cadrului. Completarea noii transmisii CVT primare pDrive cu un schimbător mai ergonomic, cu o aderență mai lină, înseamnă o experiență mai rafinată în pilotare. 
Depozitare și accesorii

Outlander și Outlander PRO vin standard cu capacități de depozitare incredibile, începând cu noul compartiment integrat pentru mănuși de 3,8 l. Anumite modele dispun, de asemenea, de un suport magnetic pentru telefon și un port USB pentru a menține dispozitivele pilotilor încărcate în timp ce se află în mișcare.

Pentru noua platformă Outlander sunt disponibile 125 de accesorii. Opțiunile de accesorii sunt împărțite în trei categorii: zona de marfă din față, zona pilotului și zona de marfă din spate. Piloții pot opta pentru accesorii ergonomice, mânere încălzite și opțiuni de parbriz, precum și pentru accesorii de depozitare pentru partea din față și din spate a vehiculului pentru lucruri cum ar fi un rastel pentru arme, drujbe și alte instrumente necesare. Opțiunile de accesorii utilitare includ troliu, plug și canistră suplimentară, iar accesoriile de performanță - scuturi de protecție, șenile și proiectoare LED. Numeroasele accesorii disponibile pentru piloți îi ajută să profite la maximum de noile ATV-uri Outlander, indiferent dacă lucrează sau se distrează.


Despre producător

BRP este un lider global în lumea produselor powersports, a sistemelor de propulsie și a bărcilor, cu o istorie ce se întinde pe opt decenii de inovații. Portofoliul include produse distinctive precum snowmobile Ski-Doo și Lynx, nave nautice și pontoane Sea-Doo, vehicule Can-Am on și off-road, bărci Alumacraft și Quintrex, pontoane Manitou și sisteme de propulsie marină Rotax, precum și motoare Rotax pentru karturi și aeronave de agrement. Liniile de produse sunt completate cu un portofoliu dedicat de piese, accesorii și îmbrăcăminte pentru a îmbunătăți pe deplin experiența de pilotaj. Cu vânzări anuale de 7,6 miliarde de dolari din peste 120 de țări, forța de muncă globală include aproape 20.000 de oameni motivați și inventivi.