Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am Maverick / MAX 2016
05 Aug

Can-Am Maverick / MAX 2016

Publicat de: Motoboom

Principalii constructori din domeniul powersports si-au prezentat deja noile modele de vehicule din colectia 2016. Lupta pentru suprematia acestui segment de piata este foarte acerba si spectaculoasa in acelasi timp, intre americanii de la Polaris si canadienii de la BRP Can-Am. Cei doi giganti ai industriei au prezentat in aceasta vara o serie de vehicule foarte performante si apropiate in ceea ce priveste caracteristicile tehnice.


Astfel, daca cei de la Can-Am au lansat noul side-by-side Can-Am Maverick 1000R Turbo, propulsat de un motor supra-alimentat ce dezvolta 131 cp, fiind cel mai puternic vehicul de acest gen in momentul prezentarii sale, la cateva zile distanta a venit si raspunsul rivalilor de la Polaris care au lansat modelul Polaris RZR XP Turbo ce dezvolta o putere impresionanta de 144 cp.


Dar sa aruncam o privire asupra gamei de side-by-side-uri sportive Can-Am Maverick 2016. Aceasta a fost completata pentru anul viitor cu noul side-by-side Can-Am Maverick X rs 1000R Turbo, prezentat zilele trecute, disponibil atat in varianta pentru doua persoane cat si in versiunea MAX pentru patru persoane. Pe langa acesta, cei de la Can-Am au introdus noi pachete de echipare pentru modelele Maverick, dar si cateva scheme noi de culori.


Canadienii ofera pentru 2016 doua variante de motorizare pentru gama Maverick: motorul Rotax 1000R ce dezvolta 101 cp si noul propulsor Rotax 1000R Turbo care poate sustine 131 cp. Motorul Turbo de 131 cp echipeaza modelele Maverick 1000R Turbo, Maverick X ds Turbo, Maverick X rs Turbo, Maverick MAX 1000R Turbo, Maverick MAX X ds Turbo si Maverick MAX X rs Turbo. Celelalte versiuni din gama Can-Am Maverick 2016 sunt puse in miscare de motorul Rotax 1000R de 101 cp.


Noile pachete de echipare pregatite de constructorul canadian pentru 2016 sunt pachetul DPS (servo-directie asistata electronic) si pachetul XC, ambele fiind disponibile pentru versiunile standard Maverick 1000R si Maverick MAX 1000R. De asemenea, noile scheme de culori pentru 2016, disponibile pentru SSV-urile din gama Maverick, sunt gri (Light Grey), gri/rosu (Light Grey & Can-Am Red), gri/albastru (Light Grey & Octane Blue), argintiu/negru/albastru (Hyper Silver, Black & Octane Blue), alb/negru/rosu (White, Black & Can-Am Red), alb/gri/verde (White, Light Grey & Manta Green), argintiu/albastru (Hyper Silver & Octane Blue) si negru/rosu (Carbon Black & Can-Am Red).


Side-by-side-urile din seria Maverick sunt primele vehicule 100% sportive din gama Can-Am. Performantele acestora sunt greu de egalat, putand satisface fara probleme cerintele celor mai exigenti piloti. Veti simti cu siguranta puterea impresionanta a acestor SSV-uri doar in momentul cand le veti conduce. Can-Am Maverick beneficiaza de trasaturi si tehnologii ce confera o manevrabilitate precisa si confort, avand un design agresiv, focusat pe pasageri. Toata gama Can-Am 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom.