Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Can-Am introduce pe Outlander și Renegade noul diferențial față blocabil Visco-4Lok
08 Oct

Can-Am introduce pe Outlander și Renegade noul diferențial față blocabil Visco-4Lok

Publicat de: Motoboom

Canadienii de la Can-Am au lansat două modele de ATV ce au ca principală noutate introducerea noului diferențial față blocabil, sistemul purtand numele de Visco-4Lok. Este vorba despre Outlander X MR Visco-4Lok 1000R și de Renegade X MR Visco-4Lok 1000R. Ambele se vor fabrica în combinația de culori galben cu negru și vor fi disponibile la Motoboom începând cu luna aprilie a anului viitor.


Cum funcționează sistemul Visco-4Lok:


  • în modul de tractiune 2 Wheel, comutatorul este apăsat în jos, diferențialul din față nu este activat, prin urmare puterea este transferată numai pe roțile din spate.
  • în modul de tractiune 4 Wheel, poziția comutatorului este sus, visco-cuplajul este activat și puterea este transferată la toate cele 4 roți. Pe roțile din față, distribuția puterii este împărțită în funcție de tracțiunea fiecarei roți.
  • pentru a activa noul mod de blocare a tracțiunii 4Wheel Visco-4Lok se apasa din nou pe buton în sus. Un servomotor acționează un dispozitiv care blochează pinioanele diferențialului fața - rezultând o tracțiune maximă egala pe toate cele 4 roți!


Atât Can-Am Outlander X MR Visco-4Lok 1000R, cât și  Renegade X MR Visco-4Lok 1000R se bazează pe motorul Rotax cu doi cilindri în V ce are o capacitate cilindrică de 976cmc, scoate o putere de 90 de cai, au transmisie selectabilă CVT, P / R / N / H / L / Extra Low, rezervor de 20,5 litri și beneficiază de doi ani garanție. Prețurile urmează a fi comunicate.