Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Bikes on Ice a deschis sezonul moto 2019
19 Feb

Bikes on Ice a deschis sezonul moto 2019

Publicat de: Motoboom

Sezonul moto ar trebui să înceapă – teoretic – odată cu venirea primăverii, când natura înverzește sub razele soarelui, ziua se lungește și temperaturile cresc. Însă există o categorie de motocicliști pentru care nu există hibernare, nu scot bateriile de pe motociclete, nu la bagă la iernat, merg în orice condiții și consideră temperaturile extreme chiar o provocare. Pentru aceștia există Bikes on Ice, varianta românească a celebrei “Elefantentreffen”.


Aflată la cea de-a 14-a ediție, Bikes on Ice s-a desfășurat în weekendul ce tocmai s-a încheiat în Ghelari, Hunedoara și a fost organizată de Road Patrol M.C. Hunedoara. La fel ca și în anii trecuți, nu a existat taxă de participare sau de campare și pe parcursul celor trei zile și-au făcut prezența peste 300 de participanți, veniți din toate colțurile țării (Baia Mare, Suceava, București, Brăila etc.), un număr în creștere față de edițiile anterioare. Dintre aceștia, aproape 100 au ajuns la eveniment cu motocicleta și aproximativ 50 dintre ei au preferat să se cazeze la cort, în aer liber.


Pe lângă concursurile specifice sau tradiționalul foc de tabără, anul acesta au existat și două premiere: prezentarea motocicletelor preparate pentru curse pe circuit de către Kermit Racing Deva și concert rock cu trupa Crom din Hunedoara.


În cadrul tombolei au fost oferite de către MotoBoom Sebeș – sponsorul principal al evenimentului – peste 50 de premii în valoare totală de peste 8.000 lei.