Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Aprilia confirmă – RS 660 va fi lansat în 2020
27 Mar

Aprilia confirmă – RS 660 va fi lansat în 2020

Publicat de: Motoboom

În toamna anului trecut, cu ocazia Salonului de la Milano, Aprilia a prezentat un concept promițător denumit RS 660. Ei bine, fanii sportivelor de cilindree medie primesc acum o veste bună: conceptul va intra în producția de serie și va fi pus în vânzare anul viitor.


Motociletele sportive au devenit din ce în ce mai puternice, mai sofisticate, ținta e depășirea celor 200 de cai putere și sunt dedicate numai piloților experimentați. Atenția producătorilor s-a concentrat în ultimul timp pe clasa superbike, superstock, pe “miare”, iar “supersportul” a fost marginalizat.


Sub 15.000 de euro nu prea se mai găsesc motociclete de capacitate cilindrică medie cu care să îți faci ucenicia pe circuit, dar cu care să poți merge și pe șosele. Acesta este segmentul unde vrea să se încadreze Aprilia cu viitorul model RS 660, care este de fapt, un mini RSV.


Detaliile tehnice și versiunea finală (inclusiv o variantă pentru A2) vor fi prezentate la EICMA în toamna acestui an, urmând ca primele modele să fie puse în vânzare în primăvara anului 2020.