alegerea atv-ului


Daca cititi acest articol, fara indoiala cunoasteti cateva detalii despre atv-uri.


Datorita modului in care sunt concepute atv-urile, nu este de mirare ca acestea au capacitatea de a merge pe teren accidentat si dificil, locuri  prin care alte vehicule obisnuite nu pot. Atv-ul este un vehicul extraordinar pentru a ajunge in locuri in care nici utilajele grele nu pot intra.

 


Fiind aproape invincibil ar trebui sa fiti de accord ca sportul pe care il practica atv-istii este cu siguranta un sport demn de luat in considerare, iar daca nu aveti un atv si sunteti in cautarea unuia, care ar fi cel mai bun mod de a alege un atv ?


Parerea noastra este ca, pentru inceput, ar trebui sa va documentati, citind cat mai multe detalii despre diferite modele de atv-uri.

 

Pasul nr. 1: cititi specificatiile si review-urile modelelor prezentate pe site.

Specificatiile si review-rile sunt in esenta informatii cu privire la performantele diferitelor modele de atv-uri care sunt disponibile pe piata - fie ca este vorba de marci consacrate sau nu. Atv-urile care nu sunt de marca sunt in general atv-uri “chinezesti”, insa nu lasati aceste doua cuvinte sa va sperie, exista cateva atv-uri chinezesti bunicele pe piata.

 
Pasul nr. 2 pe care trebuie sa-l faceti este sa intrati pe forumuri de tipul www.AtvForum.ro si sa cititi punctele de vedere ale cumparatorilor diferitelor marci care au experimentat aceste atv-uri si sunt in masura sa isi exprime pareri indreptatite asupra lor. Aici veti descoperi  avantaje si dezavantaje ale modelelor de atv-uri, detalii despre tehnologia utilizata dar si anumite modificari ce pot fi aduse asupra lor.
Avand in vedere ca posturile de pe forumuri se bazeaza in general pe experienta sau preferinta diversilor atv-isti s-ar putea sa nu fiti intotdeauna de acord cu cele spuse de catre ei.

 

O greseala pe care o fac multi cumparatori este aceea ca nu se gandesc ce vor face in viitor cu atv-ul, majoritatea negand in sinea lor ca vor face vreodata offroad extrem sau ca vor fi pasionati de Rally Ride sau de Quad-uri. Ulterior acestia pot alege un atv care nu li se potriveste, de exemplu un atv care nu are tractiune 4x4 sau un atv cu capacitate cilidrica prea mica pentru a face fata greutatii pilotului plus cea a pasagerului in teren accidentat, sau isi vor lua un 4x4 utilitar desi ei adora viteza/demarajul/flexibilitatea si poate li s-ar potrivi mai bine un quad.

 

Informati-va, discutati cu dealerii nostri, testati diferite modele care vi le punem la dispozitie pentru drive-test, iar daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati, noi vom fi intotdeauna alaturi de voi cu sfaturi si consultanta de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie in ceea ce va priveste.Cu cat strangeti mai multe informatii cu atat va fi mai usor sa va decideti asupra atv-ului ideal pentru dumneavostra.

 

Va asteptam!!