Termeni si conditii


Bine ati venit pe site-ul www.motoboom.ro. Aceasta pagina prezinta termenii si conditiile generale de acces si utilizare ale acestui site. In cazul in care nu sunteti de acord cu ele nu accesati site-ul si nu folositi informatiile transmise prin intermediul acestuia.

 

REGULI DE UTILIZARE

MOTOBOOM poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale. Este interzis utilizatorului:

- sa posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei.

- sa posteze informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului.
- sa copieze ,multiplice sau sa distribuie materiale si informatii existente pe site.
- sa incerce sa intervina prin orice mijloace in continutul acestui site.
 
DREPTURI DE PROPRIETATE
MOTOBOOM se considera a fi autorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea MOTOBOOM sau a unor terti care au autorizat ca MOTOBOOM sa le utilizeze.
 
PRODUSE SI SERVICII
Site-ul nostru prezinta produsele si serviciile oferite de Motoboom. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile precum si datele tehnice ale modelelor si echipamentelor prezentate in orice moment, fara preaviz. Preturile prezentate pe site sunt cele valabile in momentul actualizarii lui si sunt cele recomandate de Motoboom.
 
RETEAUA DE DEALERI
Dealerii nostrii va stau la dispozitie pentru a va transmite informatii suplimentare legate de utilizarea produselor si a echipamentelor prezentate pe site.
 
CONFIDENTIALITATE 
A. CONTUL DE MEMBRU, PAROLA SI SECURITATEA ACESTUIA
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive,  MOTOBOOM nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. Datele personale colectate nu vor fi dezvaluite unor terti, decat in conditiile legii.
B. DATE PERSONALE SI ALTE DATE
Site-ul motoboom.ro se poate consulta fara a ne transmite date despre Dvs. Este posibil sa aflam doar denumirea internet-provider-ului Dvs. si paginile web pe care le accesati. Aceste informatii vor fi folosite de noi doar in scopuri statistice. Ca si utilizator singular ramaneti anonim.
C. MODIFICARI
MOTOBOOM isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si conditiile acestui acord, in concordanta cu prevederile legale in domeniu. Noile conditii devin valabile in momentul in care vor fi publicate in aceasta pagina.