Kawasaki Brute Force 750

Kawasaki Brute Force 750Data: 11:25, 01 Iulie 2009
Produs: KVF 750 Brute Force 4x4
 

Probabil sunteti curiosi cum raspunde Brute Force-ul cand apesi tare pe acceleratie.Va putem spune ca nu veti fi dezamagiti.

Motorul V-twin de la Kawasaki este unul dintre cele mai puternice motoare pus pe un atv. Motorul pe injectie dezvolta 50CP la 6500 rpm si un cuplu de 5.6kg la 4500 rpm.

 

Ce il face unic?

 

Kawasaki  profita cat mai mult de puterea motorului si reuseste sa o transforme in miscare aproape integral prin intermediul transmisiei. Acesta este partea in care Kavasaki castiga puncte in fata celorlalti producatori.

Brute Force-ul este echipat cu sistemul EBS(engine braking system), sistem electronic de frana de motor ce actioneaza atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Beneficiaza de un sistem foarte bun 4x4 cu diferential fata blocabil. Diferentialul blocabil il veti folosi in conditii extreme pentru ca in rest Kawasaki are o mare rezerva de putere ce compenseaza faptul ca diferentialul nu este blocat. Diferentialul blocabil tine acest atv in miscare chiar si atunci cand credeti ca ati ramas intepenit.

 

Rezervorul de benzina, montat jos sub sa, ajuta la coborarea centrului de greutate si sporeste stabilitatea acestuia.

 

Nu conteaza cat de dificil este terenul ,Brute Force-ul poate trece peste orice obstacol. Un lucru pe care il veti observa rapid este faptul ca suspensia face fata cu brio denivelarilor. Puterea acestuia o veti observa pe un traseu cu noroi, acolo isi va dezvalui adevaratele calitati.

 

Urcarea pantelor abrupte nu este deloc o problema pentru acest atv. Kawasaki va oferi o mare incredere indifferent cat de tare apasati acceleratia. Acesta nu are tendinta sa se rastoarne aproape deloc.

 

Cand vine vorba de drift acesta este un atv care va va face fericit. Datorita puterii dezvoltata rotile spate derapeaza instantaneu la apasarea acceleratiei., lucru ce va ajuta sa il controlati cand faceti drift.

Are si un mic dezavantaj totusi : atunci cand il conduci la temperaturi mici uleiul vascos minimizeaza frana de motor.

 

Grilajele sunt foarte rezistente si se pot folosi pentru a cara diferite bagaje si a monta accesorii de vanatoare sau cutii de plastic.

 

Increderea pe care o ofera acest atv este un avantaj in timpul unei calatorii lungi.